Zařízení & příslušenství
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli plus 1-2 špetky
-
60 gramů pohanky
-
1 stroužek česneku
-
250 gramů slaniny na kousky (2 cm)
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
80 gramů bílého vinného octa
-
2 čajové lžičky dijonské hořčice
-
1 ½ polévkové lžíce javorového sirupu
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
500 gramů růžičkové kapusty seříznuté, bez vnějších listů
-
1 polévková lžíce piniových oříšků
-
25 gramů sýru parmazánu strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11.4 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pohanka
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketový bowl s tofu
40min.
Vařená quinoa
15min.
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35min.
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.
Kroupový salát s rajčaty
45min.
Kroupy se žampióny
55min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.